Πώς λειτουργεί η Κεντρική Βιβλιοθήκη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού;

//Πώς λειτουργεί η Κεντρική Βιβλιοθήκη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού;

Τροποποίηση Λειτουργίας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σίνδου του ΔΙ.ΠΑ.Ε. λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού

Λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η λειτουργία της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σίνδου του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, τροποποιείται ως εξής:

  • Ωράριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης: από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 14:30 (Σε περίπτωση που η βιβλιοθήκη είναι κλειστή λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος ή λόγω ασθένειας τα αιτήματα θα εξυπηρετηθούν μετά το πέρας της υποχρεωτικής καραντίνας)
  • Δανεισμός και επιστροφή υλικού αποκλειστικά μέσω ραντεβού (e-mail: tsoukaf@ihu.gr και τηλ. 2310 013693)
  • Για την παραλαβή & επιστροφή του υλικού θα ενημερωθείτε από τη Βιβλιοθήκη με σχετικό e-mail. Η παραλαβή και η επιστροφή γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μετά την αποστολή σχετικού e-mail και ΜΟΝΟ με προγραμματισμένο ραντεβού.
  • Επιστροφή διδακτικών συγγραμμάτων (Εύδοξος) – Οι φοιτητές που έχουν παραλάβει από τον «Εύδοξο» συγγράμματα που δεν τα δικαιούνται και έχουν λάβει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Εύδοξο, για την παράδοσή τους στη βιβλιοθήκη, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση trzelka@ihu.gr τηλ. 2310 013472

Για τη μετάβαση στην βιβλιοθήκη χρησιμοποιείτε τον κωδικό 3 μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία. Το e-mail που θα λάβετε από την βιβλιοθήκη, στο οποίο θα αναγράφεται και το ραντεβού αποτελεί και το αποδεικτικό της μετακίνησής σας.

2021-02-19T11:52:28+00:00